AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından her ay yapılan Danışma Meclisi Toplantısı bu ay İlçe Danışma Meclisi toplantısı olarak Ürgüp'te gerçekleştirilecek. 

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri ile düzenlediği toplantıda, 17 Ocakta Ürgüp'te gerçekleştirilecek danışma meclisi toplantısında İlçe ve Köylerimize yapılan çalışmaların değerlendirileceğini belirterek Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları ve Kadın kolları yönetimlerine görev dağılımı yaptı.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'in katılımıyla 17 Ocak tarihinde saat 11:00'de Ürgüp Belediyesi Sinema salonunda gerçekleştirilecek İlçe Danışma Meclisi toplantısına Ak Partiye gönül vermiş herkesin davetli olduğunu belirten Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, Vatandaşlarımız toplantımıza katılarak derdini sıkıntısını, talebini bizlere iletebilir, bizlerde ilgili birimlerimizle çözüm üretmek için elimizden geleni her zaman olduğu gibi yapmaya gayret gösteririz. dedi.

Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Kılıç’ın açılış konuşmasıyla başlayacak toplantı, teşkilat birimlerinin ve Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın faaliyetlerini sunacağı sunumlarla devam edecek.