AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı tarafından Aday ve proje tanıtım toplantısı yapıldı. Programda Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk ve Ortahisar Belde Başkan Adayı Mustafa Ateş ve Belediye Meclis üyesi adaylarının tanıtımı ile birlikte Adayların proje tanıtımları da gerçekleştirildi. Ürgüp Belediyesi  Sinema salonunda düzenlenen Aday ve proje tanıtım toplantısına AK Parti 24.25. ve 26. dönem Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, İlçe, belde Başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz:" Ürgüp Aday Tanıtım Toplantımızı gerçekleştirdik.‬ ‪“Eşsiz güzelliklerin diyarı Ürgüp’ümüz, Belediye Başkan adayımız Ecz. Mehmet Aktürk ile Gönül Belediyeciliği’ne devam edecek. AK PARTİ, vefa partisidir; vefası olmayanın bekası olmaz. 17 yıldır milletimizle bir ve beraber olarak el ele gönül gönüle ilerliyoruz. 31 Mart seçimlerinde Ürgüp, Allah’ın izni, aziz hemşerilerimizin desteği ve duasıyla şahlanışına devam edecek. Ürgüp, turizmde de bir atılım gerçekleştirecek, ilçemiz, belde ve köylerimizle topyekun kalkınmaya tekrardan hazır. Köylerimize Millet Konakları, Çocuk Oyun Alanları, GES Projeleri kazandıracağız. Hayırlı olsun. Memleket işi gönül işi, işin ustası Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK kadrolardır.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Ürgüp Aday Tanıtım toplantımızdayız, Memleket İşi Gönül İşi diyen Ürgüp’lü hemşehrilerimiz AK Belediyeciliğe Devam diyor. Tevazu Samimiyet ve Gayretle çıktığımız kutlu zafer yolunda inanıyorumki Ürgüp’lü hemşehrilerimiz bizleri mahcup etmeyecek." dedi.

Milletvekili Menekşe konuşmasında, Memleket işinin gönül işi olduğunu belirterek,"AK Parti'nin koyduğu ilkeler samimiyet, mütevazilik, gönül almadır. Gönül alma her şeyin fevkinde ve üstündedir. Bizim hayatımızda başarabileceğimiz en büyük değer gönüller fethetmektir. En büyük fetih de gönüllerin fethidir. At üzerinde ülkeler fethedebilirsiniz ama gönüller at üzerinde fethedilmez. Ayakların yere değmesi lazım. Kucaklaşma lazım, gönülden gönüle ilgi ve alaka kurmak lazım. Göz göze duyguları paylaşmak lazım. Ürgüp'te şen olacağız Şen kalacağız. 31 Mart'ta sandıkalrı patlatacağız. " diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Mehmet Aktürk bir dizi projelerini slayt eşliğinde tanıttı.

Belediye Meclis üyesi adaylarının tanıtımının ardından TBMM Divan üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz tarafından, AK Parti 24.25. ve 26. dönem Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk'e davaya ve memleketimize katkılarından dolayı plaket takdiminde bulunuldu.

Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ecz. Mehmet Aktürk Konuşmalarından sonra Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tanıtarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra sahneye konuşma yapmak üzere Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız,  TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe geldi.

Yapılan konuşmaların ardından Program AK Partiye gönül vermiş teşkilat üyelerine ve meclis üyeliği yapmış isimlere plaket töreni ile sona erdi.