AK PARTİ’DE BU HAFTA SONUNDA DELEGE SEÇİM HEYECANI YAŞANACAK

Geçtiğimiz günlerde 5. Büyük Kongre için start veren AK Parti’de bu hafta sonu 14.00-16.00 saatleri arasında delege seçim heyecanı yaşanacak.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz yaptığı açıklamada, Türkiye’nin her alanda ufkunu genişleten yatırımlara imza atan AK Parti’de, adeta bir bayram havasında geçen kongre sürecinin geçtiğimiz günlerde başlatıldığını belirtti.

Salih Açıkgöz, delege seçimlerinin parti içi demokrasinin temel taşı olduğunu belirterek, delege seçimlerinin partinin ve toplumun her kesimini kucaklayan adil bir anlayışla, tüzükte ve yönetmelikte belirtilen kıstaslar ve ilkelerin göz önüne alınarak gerçekleştirileceğini kaydetti.

Açıkgöz, “Türkiye’nin ve dünyanın lideri Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında ortaya konulan insan odaklı hizmet seferberliği, sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu başkanlığında hız kesmeden devam ediyor. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde adeta bir bayram havası içerisinde gerecek kongre takvimi geçtiğimiz ay itibariyle başlattık. Bu süreçte 18-19 Ekim 2014 tarihlerinde saat 14.00-16.00 saatleri arasında,  AK Parti Nevşehir Teşkilatı olarak değerli üyelerimiz parti delegelerimizi belirleyecekler. Seçimlere tüm değerli üyelerimizi davet ediyoruz. “dedi.

Açıkgöz, kongre çalışmalarının AK Parti'ye ve millete hayırlı olması  temennisinde bulundu.