7 Haziran 2015 Genel Seçimleri için Aday adaylık süreci tüm hızıyla sürerken , heyecanlı bekleyişte sürüyor...AK Parti de ilk üçte kimler olacak?

Genel seçimler öncesinde Aday adaylık süreci tüm hızıyla sürerken, 50 ye yakın başvurunun beklendiği Milletvekilliği için aday adayı olanların Nevşehir Kamuoyunda en şanslı olarak gösterilen 

İlk önce AK Parti açısından 7 Haziran Neyi İfade ediyor? Ak parti'nin ilk kuruluşuyla başlayan siyaset serüveninde girdiği bütün Genel ve yerel seçimlerinden zaferle ayrıldığı malum.Fakat 7 Haziran bir anlamda hedeflenen 2023 Vizyonuyla Güçlü Türkiye'sine ancak Yeni Türkiye ile ulaşılabileceği düşüncesiyle yapılan köklü reformların son noktasının konulacağı Anayasa Değişikliği,Başkanlık Sistemi ve çözüm süreci açısından büyük önem arz ediyor.
AK Parti Genel Merkezinde de açıkca dillendirilen 7 Haziran Genel seçimleri "Ülkemiz ,Milletimiz ve Partimiz adına Tarihi bir seçim" olacak diye yorumlanıyor.

İşte bu yüzdendir ki, Genel seçimlerde AK Parti Aday gösterirken daha titiz bir çalışma ile Temayül Yoklaması ile Teşkilatın kabullendiği, Anketler ve Kanaat önderlerin  görüşleride alınarak Halkın nabzını tutarak partiyle gelen değil partisine oy getirecek isimlerin belirlenmesi sağlanacak.Karar mercileri ayrıca Paralel Yapı konusunda Aday adaylarını ince bir süzgeçten geçirecek.

Partiye yakın olarak VEFA'ya da önem verileceği aday belirleme kriterliğinde Meclise güçlü girilmesi için gerekli tüm hazırlıkların tamamlandığı belirtiliyor.

Peki en şanslı isimler kimler:

AK Partiden Nevşehir Milletvekili aday adaylığı için hummalı çalışmalar şimdiden başlarken, aday adayları arasında en çok üzerinde durulan ve konuşulan isimler kimler diye sorulacak olursa; bunun cevabı sizlerle çok yakında paylaşacağız...

www.fibhaber.com Nevşehir Siyasetinin nabzını tutmaya devam edecek... 
7 Haziran 2015 Pazar Günü Genel Seçimler ve Sonuçları www.fibhaber.com da olacak.