İKİ AYDIR BEKLİYORLAR

İktidar partisi AK Parti’de bundan tam 3 ay önce başlayan aday adaylığı sürecinde son viraja girildi. Bilindiği gibi AK Parti’de 1 Ekim’de start alan başvurular 1 Kasım’da sona ermiş, hemen ardından aday adayları için oldukça heyecanlı bir süreç başlamıştı. Mevcutlarla birlikte AK Parti’den aday olmak isteyen 104 kişinin iki aydır uykuları kaçmıştı. Beklemekten yorulan aday adayları kabus görmeye başlamıştı.

ÇOK DEDİKODU VAR
AK Parti’de aday adaylığı süreci uzadıkça inanılmaz dedikodular ve spekülasyonlar yapılır olmuştu. Hemen hemen her gün sosyal paylaşım siteleri ve internet haber sitelerinde AK Parti’nin adayları açıklanmış, herkes kime inanacağını şaşırmıştı. Her önüne gelen AK Parti’nin adaylarını ilan edince ortalık karışmıştı. Aday adayları için oldukça sıkıntılı geçen, kabus dolu günler sona eriyor. Adaylar bugün-yarın açıklanıyor.

BAŞBAKAN GİTMEDEN
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın pazar günü çıkacağı yurt dışı gezisinden önce AK Parti’nin ilçe belediye başkan adayının açıklanması bekleniyor. Çünkü AK Parti’li yöneticiler de biliyor ki aday adaylarının bekleyecek sabrı kalmadı. Eğer, Başbakan Erdoğan’ın 5 gün sürecek yurt dışı gezisinden önce adaylar açıklanmazsa partide huzursuzluğun iyice artmasından endişe ediliyor.