Ak Parti’nin 2014 Yerel Seçimlerinde kullanacağı seçim şarkısı yayınlandı. Uğur Işılak’ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a göre uyarladığı dombra adlı parça gönülleri fethetti.

AK Parti seçim müziği ünlü türkücü Uğur Işılak tarafından seslendirildi. ‘Göründüğü gibi adamRecep Tayyip Erdoğan’ sözünün geçtiği seçim şarkısının videosu bu haberde. İşte 2014 yerel seçimlerinde seçim arabalarından duyulacak AK Parti seçim şarkısı.

Cengiz Han Marşı, hatta Türk Marşı olarak bilinen Dombra’nın müziği üzerine yazılan şarkı ilk kez çaldığında Recep Tayyip Erdoğan duygu dolu anlar yaşadı. Şarkının içinde “Göründüğü gibi olan, gücünü milletten alan Recep Tayyip Erdoğan” gibi sözlere yer verildi.


Öte yandan geçtiğimiz yıl Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Halk Dansları Festivali kapsamında Samsun’a gelen Nogay Türkleri’nden Arslanbek Sultanbekov bu şarkıyı günlerce canlı canlı Samsun halkına dinletmiş, ve ardından bir çok vatandaşın diline dolanmıştı.


Dombra nedir? 

İki telli bir türk çalgısıdır. Özellikle Kazak’lar, müzik kültürlerinde hala yaşatmaktadır.


Bir önceki haberimiz: Erdoğan Tok'un Samsun'dan haberi yok mu? 

Bu haberimizde erdoğan tok, il genel meclisi hasta yakını misafirhanesi ve ilkadım belediyesi hakkında bilgiler verilmektedir.


Gelen aramalar:


ugur ışılak dombra indir

dombra indir

uğur ışılak dombira indir

dombira indir

ugur isilak recep tayyip erdogan indir

akp dombra indir

akparti dombira indir

ak parti dombira indir

akp 2014 görüldügü gibi olan marsi

recep tayyip erdoğan şarkısı indir