Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve 1 Kasım Erken Seçimlerinde Ak Parti 1. sıra Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir'deki esnaflarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi.

Halka hizmetin bir samimiyet ve bir sevda işi olduğuna işaret eden Milletvekili Açıkgöz, 'Birbirini Allah için sevenlerin safına şeytan giremeyecektir. Yürek yüreğe tutulmuş milli irade safları hiç bozulmayacak, 1 Kasım seçiminin kazananı yaratılanı yaratandan ötürü sevenler, onlarla yol ve dava arkadaşlığı edenler ve elbette milli irade olacaktır' diye konuştu.

AÇIKGÖZ BÜYÜK TAKDİR TOPLUYOR!

Vatandaşlarla çay içip sohbet eden Mustafa Açıkgöz, AK Parti'nin 13 yıllık süreçte tüm ülkeye ve dolayısıyla Nevşehir'e taşıdığı hizmetlere değindi.

Esnafımızla ellerde çayımızı, gönüllerde AK Sevdamızı paylaşıyoruz diyen Açıkgöz, 1 Kasım Erken seçimlerinde vatandaşlarımızın Siyasi ve ekonomik İstikrardan yana tavır göstermelerini ve ülkemiz üzerinde oynanan bu oyunları Milli İrade olarak bozmaları gerektiğini ifade ederek, Artık 1 Kasım Erken Genel seçimleri Ahmet, Mehmet, Mustafa'nın değil Ülkemizin refahı kurtuluşu ve istikraraı adına büyük önem arz ediyor diyerek seçimlerde halkımızdan AK Parti için dualarını ve desteklerini beklediklerini ifade etti.

Açıkgöz, Ben mesleğim gereği esnaf kardeşlerimizin yani Nevşehir ekonomik hayatının içinden geliyorum. 

Bir Nevşehir evladı olarak, Nevşehir ekonomisini küçük esnafımızın ticari yaşamına akseden sorunlarını iyi biliyorum. Bize görev nasip olursa, içinden geldiğim bu kesimin sesi olmak, onlara hizmet vermek şerefine nail olacağız' dedi.

 Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve 1 Kasım Erken Seçimlerinde Ak Parti 1. sıra Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz farklı vekillik anlayışı ile halkın takdirini toplamaya devam ediyor.

Bilindiği üzere 7 Haziran Genel Seçimlerinde Ak Parti'den 1. sıra Milletvekili adayı olan ve seçim sonuçlarında Nevşehir'i Ankarada temsil etme hakkına nail olan Açıkgöz seçildiği günden bu yana Nevşehir siyasetine farklı bir hava getirmeye devam ediyor.

Günlük yaşamına devam eden, halkın içerisinde olmayı seven, sıcak ve samimi tavrı ile taraflı tarafsız her kesimden insanın beğenisini kazanan Açıkgöz, sıkıcı protokol trafiğini bir kenara koyup herkesin ulaşacağı bir vekil olarak halkın içinde onların büyük takdirini topluyor.

İlk zamanlar böyle bir Milletvekili profiline alışkın olmayan Nevşehirli hemşerilerimiz de artık bu duruma alışmaya başladı. 

Hemşerilerimiz artık siyaseti masa başlarında değil, sokakta dükkan önlerinde çaylarını yudumlarken, pazarda alış-veriş yaparken bire bir vekilleri ile konuşmak tartışmaktan oldukça memnunlar.