Nevşehir'de “Haydi Gel Bizimle Ol” ve “İlk Oyum İlk Heyecan” projelerini uygulamaya koyan AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı, yarın akşam  “Gençlik Şahlanıyor” adı altında düzenleyeceği yürüyüşle 7 Haziran Genel Seçimleri çalışmalalrının finalinde dev bir organizasyona daha imza atmaya hazırlanıyor.

Nevşehir AK Gençlerden, "İlk oyum ilk heyecan yürüyüşü" yarın akşam saat 20:00'de borsa kavşağından başlayacak

Nevşehir AK Partili gençlerden, “Gençlik Şahlanıyor” yürüyüşüne Davet ...!

Nevşehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar yaptığı açıklamasında: Yarın akşam saat 20:00'de
"İlk oyum ilk heyecan yürüyüşü"  etkinliği için ilk kez oy kullanacak tüm Nevşehirli Gençlerimizi Borsa kavşağına bekliyoruz dedi.

Yanar, Yürüyüşümüz İlk oy kullanan gençlerinde bir iradesi olduğunun farkına varması için geleceği için oy kullandığını duyurmak için yarın akşam saat : 20:00 de Borsa kavşağından Mehteran ve Fener alayı eşliğinde başlayacak.

Yürüyüş etkinliği Hükümet konağı önünde Belediye başkanı Hasan Ünver ve AK Parti Nevşehir Milletvekili adaylarının konuşmalarıyla sona erecek...

Gencim ben heyecanlıyım

Gücümün farkındayım

Bugünüm yarınım için

Haziran’da sandıktayım

AK Gençlik “İlk Oyum İlk Heyecan” İçin Sahalarda

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Mustafa Rauf Yanar yaptığı açıkmasında, Nevşehir'imizde bilinçli, strateji ve taktik sahibi kararlı bir gençlik yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Yanar,“Bir mıh bir nalı, bir nal bir at, bir at bir asker, bir asker bir ordu, bir ordu bir vatan kurtarır. Biz de Nevşehir Gençlik Kolları olarak bu düstur doğrultusunda gençlerimize ‘sen yoksan bir eksiğiz’ diyor ve kutlu derdimiz için ‘Haydi Gel Bizimle Ol’ diyoruz. Bu seçim ‘İlk oyum İlk Heyecan’ projesi kapsamında ilk defa oy kullanacak olan genç kardeşlerimize ulaşıp onları milli iradeye sahip çıkmak için sandığa, gönüllerinde yer edinmek için AK Parti’ye davet edeceğiz.

2071 hedefi, size güvenilerek konulmuştur

Göreve geldiğimiz günden bu tarafa devraldığımız bayrağı daha yukarılara taşıyarak davamızı anlatmak adına gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir taraftan Etkinlikler düzenlerken diğer taraftan seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Artık Kalan son 2 günde de sürdüreceğiz. Biz, ‘siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır’ diyen bir ustanın çıraklarıyız. Bu sebeple siyaset arenasının gittikçe ısındığı şu günlerde biz gençler bütün gücümüzle sahada olmak zorundayız. Bir yandan seçim çalışmalarımızı hızla devam ettirirken diğer yandan da teşkilatlanma çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeliyiz. Nevşehir'in dört bir yanında Ak Parti’ye gönül vermiş genç kardeşlerimize ulaşıp onlara ‘Haydi gel bizimle ol’ demeliyiz. 

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları olarak partimize mensup ve üye olmuş genç kardeşlerimizin çağın gerekli ihtiyaç ve donanımlarına cevap verebilecek, aktüel ve kültürel donanımını tamamlamış, günü ve yarını iyi analiz edebilen, ülke ve dünya meselelerine duyarlı: Üstad Necip Fazıl'ın dediği gibi; Can taşıma liyakatini canların canı uğrunda can vermeyi cana minnet sayacak kadar gözü kara ve o nisbette strateji ve taktik sahibi bir gençliği Nevşehir'de hep birlikte yetiştireceğiz” şeklinde konuştu.


Eski Türkiye zihniyetine geçit vermeyin

Yanar, açıklamasının devamında;  “Eski Türkiye'yi hatırlayacak olursak en büyük şehrinde çöp dağları oluşmuştu. Bu çöpleri toplayamayan bir belediye vardı. Trafiği keşmekeş, suları akmayan bir, nefes alamayan bir İstanbul vardı. Şimdiki CHP zihniyetinin o dönemdeki temsilcisi SODEP, 'siz mi bu memleketi yöneteceksiniz?' diyordu. Eski Türkiye özlemcileri yeniden insanımıza zulmetmek için kolları sıvamış bekliyorlar. Bunların işi hizmet değil. Siz gençlerin bu zihniyete bir daha geçit vermemeniz gerekiyor. Bu sizin elinizde. Eski Türkiye'ye dönüp dönmemek sizin elinizde. Çok önemli bir seçim arifesindeyiz. Sizler Nevşehir'de tarih yazacaksınız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 65 destek verdiniz bundan sonra o desteği devam ettirmemiz lazım. Buradan 3 milletvekilimizi Ankara'ya göndereceğiz.” dedi.

AK Parti Gençlik kolları tarafaından düzenlenen ve Yarın akşam Saat: 20:00 de Nevşehir Borsa kavşağında başlayacak 
“İlk Oyum İlk Heyecan” yürüyüşüne Nevşehirli Gençlerden büyük katılım olması bekleniyor...