AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe ve beraberinde, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İş İnsanları Muzaffer Leblebici ve Vahap Tanrıverdi ile birlikte Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu'yu makamında ziyaret etti.

Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve beraberindeki heyet, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu'ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler ve yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Aksaray Valisi Aydoğdu ise, Aksaray'da kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini ifade ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Komşu il dayanışmasının önemine dikkat çeken AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında; "TC. Milli Eğitim Baknalığı Personel Genel Müdürlüğü’nden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tensipleriyle Aksaray Valisi olarak atanan Sayın Hamza Aydoğdu'yu, Nevşehir İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay, İş İnsanlarımız Muzaffer Leblebici ve Vahap Tanrıverdi ile birlikte hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştirdik. Yeni görevinde başarılar diliyoruz" dedi.