NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adaylarından Zafer Salgın, AK Partiden Milletvekili aday adayı olmasının gerekçelerini dile getirdiği açıklamasında, aday olup seçilerek Vatana, Millete ve inancına hizmet etmek istediğini dile getirdi.

Aday adaylığı sürecinde kendisine destek veren tüm AK Parti teşkilatı mensuplarına teşekkür eden Salgın, AK Partinin bu dönem ilk kez yaptığı STK Temayülünde de kendisine destek veren tüm Sivil Toplum Kuruluşları mensuplarına da teşekkür ettiğini ifade etti.

Salgın, “Benim milletvekili adayı olmak istememin nedeni Vatanıma, Milletime, İnancıma hizmet etmek istememdi. Bu bilinçle çıktığım yolda Partim diğer aday adayı arkadaşlarımıza görev verdi. Ben onların çıktığı bu kutsal yolculukta onların hep yanında olduğumu ve her zaman destekçileri olacağımı belirtmek istiyorum. Ben kadere iman etmiş biriyim. Aday olsaydım bunun da bu inançla olacağını biliyordum. İnşallah AK Partimiz 7 Haziran seçimleri sonrasında anayasayı değiştirecek, Başkanlık sistemini getirecek bir oya ve meclisteki çoğunluğa sahip olur. Rabbim bu yolculukta mücadele eden tüm kardeşlerimizin ayağına taş değdirmesin. Allah onların her zaman yardımcısı olsun” dedi.