Konu hakkında FİB Haber.Com 'a açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider, Geçtiğimiz hafta Milletvekili Arkadaşlarımız Valimiz ve Belediye Başkanımızla birlikte malumunuz üzere Ekonomi Bakanımız Sn. Nihat Zeybekçi ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'la bir araya gelerek İlimiz Nevşehir'e düşündüğümüz projeler ve hizmetler hakkında görüşmelerde bulunmuştuk.

"Antalya-Konya-Nevşehir-Kayseri güzergahındaki hızlı demiryolu projesinin, uygulama projesi yapılmamıştı, bu yıl uygulama projesi yatırım planına alınarak bu yıl yapılacak diyen Gizligider, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bugün itibarıyle Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ın açıklamalarıyla Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir ve Kayseri  hızlı tren hattı uygulama projesi bu yıl yapılacak.Ayrıca,

Nevşehir ve Kapadokya ya bir hayırlı haber daha!

Nevşehir İstanbul Uçuşlarımız yaz tarifesinde günde üç frekans oldu.Dün itibariyle uçuşlar satışa açıldı.Günde üç kez İstanbul ve 30 Nisan dan itibaren Günde Bir kere Antalya uçuşlarıyla artık Ulaşımda Nevşehirimiz hak ettiği hizmetleri birer birer alıyor. Nevşehir ve Tüm Kapadokyamıza hayırlı olsun dedi.

GizligidBundan sonraki süreçte de Milletvekili Arkadaşlarımızla birlikte elbette her konuyu istişare ederek Nevşehirimize katkı sağlamaya devam edeceğiz." dedi.

Allah hayırlı uğurlu etsin. Buradan Başta Başbakanımız ve Nevşehir Milletvekilleri Arkadaşalrımız olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun... Durmak Yok Hizmete Devam...