Gülşehir Belediye başkanı ve Gülşehir İYİ parti belediye başkan adayı Vahdi Arısoy,beş yıllık projelerinin yer aldığı kitapçığını yayımladı. Beş yıl da yaptıkları ile Gülşehir'in çehresini değiştiren Arısoy, 5 yıl içinde yapacağı projeler ile yine gündem olmayı başardı.
Arısoy'un projeleri arasında At biniciliği tesisi kazandırma, akıllı bisiklet ve bisiklet yolu,Cumhuriyet ve Çayır Mahalle kentsel dönüşümü,Merkeze yeni ve dahafonksiyenel pazar yeriyapılması,yeraltı çöp kontenyırlerinin konulması,Dargelirliler için konut yapımı,Karacaşar ve Tuzköy Mahallelerine altyapı,doğalgaz ve sıcak asfalt dökülmesi,Karacaşar ve Tuzköy'e su deposu ve düğün salonu tesislerinin yapılması,Güneş enerji santralinin devreye sokulması ile belediyeye yeni gelir alanının açılması gibi birçok projeler yer aldı.

Arısoy'un dikkat çeken projelerinden biride açılır kapanır sistemli yüzme havuzu tesisi oldu,Yine projeler arasında hayvanat bahçesinin oluşturulacağı,kent seralarının yapılacağını duyurdu.

Kepez seyir alanı,Kızılırmak çevre ıslahı,kooparatifleştirme ile vatandaşın ürünlerinin değerlendirilmesi bu projeler arasında yerini aldı.

Gülşehir de ihtiyacı çok hissedilen Kongre ve sanat merkezi projesi halkın en çok hoşuna giden projelerden biri oldu.
Kurban kesim alanı ve mezbahanelik projesi Gülşehirli,ler tarafından da en çok ilgilenilen proje oldu.

Projeler ile ilgili konuşan Arısoy,diğer partilerin 5 yıllık projelerini 10 sayfaya sığdırarak,ciddi olmadıklarını bir kez daha gösterdiklerini söyledi.

Yaptıklarımız,yapacaklarımızın teminatıdır diyen Arısoy,Gülşehir'in İYİ olacağını sözlerine ekledi.

Kitapçığı görmek için TIKLAYINIZ