AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş’dan Nevşehir’e Tebrik Ve Teşekkür Belgesi

1 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Nevşehir genelinde haklı bir başarıya imza atan AK Parti Nevşehir teşkilatı, AK Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş tarafından tebrik ve teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Bugün, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte AK Parti Genel  Merkezi’ nde gerçekleştirilen 105. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, 1 Kasım seçimlerinde haklı bir başarının kazanılmasının ardından AK Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş tarafından tebrik ve teşekkür belgesi ile taltif edildi.

AK Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ’a teşekkür eden  AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, böylesine önemli bir ödülü, tüm teşkilatlar adına aldıklarını belirterek, elde edilen bu başarıda tüm teşkilatlarda gönüllülük esasına göre yoğun gayret harcayan AK kadroya teşekkür etti.