Avanos AK Parti İlçe Başkanlığı 1 Kasım   Seçimlerine İlişkin Teşekkür Ve Basın Bildirisi

Milletimize  bu  muhteşem  zaferi  yaşatan  Rabbimize hamdolsun.

Bu sevinci bize yaşatan tüm vatandaşlarımıza Avanos’umuza  teşekkür ediyoruz.


1 Kasım  seçiminden sonra toplumun tüm kesimlerini kucaklayıp ülkemizde huzuru tesis etmek, birlik ve beraberliği zirveye taşımak AK kadrolara  bizlere düşer. Başbakanımızın da ifade ettiği gibi AK Partiye oy veren % 49.5 ne kadar önemli ise yarın oy verebilecek olan % 50.5 de o kadar önemlidir.  

Türkiye 1 Kasım Seçimleri ile, kaosa değil, yeniden istikrara kapı açtı. 

Avanos ilçemizde 7 Haziran seçimlerinde :  AK Parti : 8291 Oy alarak % 39,64  oranı  ile birinci parti oldu.   Tekrar yapılan seçimde Avanos  ilçemizde 1 Kasım 2015 de :  AK Parti : 10179 Oy alarak % 48,66  oranı Avanos ilçemizde yine birinci parti oldu. Ak Parti ilçemizde bir önceki seçime göre 1888 kişinin daha oyunu alarak oy oranını % 9.02  artırarak Tek Başına İş Başına demiştir.

AK Parti bu gün bir kez daha tüm Türkiye’nin partisi olduğunu, vatandaşlarının gönlüne yer ettiğini hissetti. Hamdolsun; Türkiye'de her iki seçmenden birinin oyunu almış olmanın onurunu yaşıyoruz.

13 yıllık iktidarımız süresince halka hizmeti hakka hizmet saydık. Bir yandan Türkiye’mizin çehresini değiştirecek  alt yapı çalışmalarımızı tamamlarken diğer yandan kimseyi dışlamadan, kimseyi ayırmadan demokrasimizin standartlarını yükseltme çabasında olduk.Her geçen dönem sorumluluğumuz artıyor; zira Yeni Türkiye’nin gücü istikrarlı bir şekilde büyümek zorunda.

Başbakanımız  Ahmet Davutoğlu; AK Parti’nin birliğini, dirliğini ve diriliğini teşkilatlarına borçlu olduğunu vurguladı.

Bizler de TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

‪‎Haydi Bismillah diyerek çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmayan Avanos halkına ve teşkilatımıza, Sandık Görevlilerimize ,Müşahitlerimize Okul Sorumlularımıza  çaba sarf eden herkese,    Kalaba  beldemize ve teşkilatımıza, Özkonak Beldemize ve teşkilatımıza, , Çalış Beldemize ve teşkilatımıza, Akarca köyümüze ve teşkilatımıza, Aktepe köyü ve teşkilatımıza, Altıpınar köyü ve teşkilatımıza, Bozca köyü ve teşkilatımıza, Büyükayhan köyü ve teşkilatımıza,  Çavuşin köyü ve teşkilatımıza, Göynük köyü ve teşkilatımıza, İğdeli Kışla köyü ve teşkilatımıza Topalkı köyü ve teşkilatımıza, Karacauşağı köyü ve teşkilatımıza, Kuyulukışla köyü ve teşkilatımıza, Küçükayhan köyü ve teşkilatımıza ,  Mahmat köyü ve teşkilatımıza Paşalı köyü ve teşkilatımıza Sarılar köyü ve teşkilatımıza, Üçkuyu köyü ve teşkilatımıza ayrıca bizi destekleyen tüm halkımıza çalışmaları ve göstermiş oldukları gayret vermiş oldukları emek için teşekkür ederiz.  Avanos ilçesi, kasaba ve köyleriyle birlikte gösterdikleri ilgi nedeniyle Allah cümlenizden razı olsun. Avanos AK Parti  İlçe teşkilatı olarak her zaman halkımızın hizmetinde olduk ve hizmeti nimet bildik.   Milletimizin sağduyusuna bir kez daha hayranlık duyuyor, seçim sonuçlarının hayırlara vesile olmasını diliyoruz. 

Serkan Naci FERALAN  Avanos AK Parti İlçe Başkanı