Türkiye’nin el sanatları ile ünlü turizm merkezi Nevşehir’in Avanos İlçesini ziyaret den AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.
25. Dönem Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala seçim turlarına devam eden AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, esnafların AK Parti’ye büyük bir teveccüh gösterdiğini belirtti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile kalabalık bir parti topluluğu ile birlikte, Avanos merkezde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, esnafların sorun ve çözüm önerilerine ilişkin görüşmelerde bulundular.
Ziyaret ettikleri işyerlerinde büyük bir ilgi ile karşılanan AK Parti Milletvekili adaylarına, Avanos halkı ve esnaflar, 7 Haziran günü gerekli desteği vereceklerini ifade ederek, Nevşehir’de ki siyasi ve ekonomik istikrarın sürmesinden yana olduklarını belirttiler.

Nevşehir’de, ekonomi grafiğinin tutarlı ve başarılı bir şekilde yükseldiğini ifade eden işletmeciler; “AK Parti öncesi dönemlerini hatırlıyoruz da, hemen her alanda olduğu gibi ekonomide de çarpıcı bir dönüşüm görüldüğü sonucu ortaya çıkıyor. Bu tüm Türkiye’de olduğu gibi İlimize olumlu şekilde yansımaktadır. Avanos İlçemizde her alanda faaliyet gösteren bizler artık rahat ve huzurlu bir ortamda çalışıyoruz, İnşallah bu ekonomik istikrar 7 Haziran’dan sonrada devam edecektir. Bizde üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz” dedi.
Türkiye’nin el sanatları ve kültür turizmi ile ünlü Avanos ilçesinde esnafın ve halkın sıkıntılarını bildiklerini ve yakından ilgilendiklerini ifade eden Ak Parti Nevşehir Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, yeni projelerle Avanos’u daha da kalkındıracaklarını söylediler.

Seçim çalışmalarının dinamik ve bir o kadar da heyecanla yürütüldüğünü ifade eden Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider; “ Çok şükür gittiğimiz her yerde büyük bir ilgi var. Vatandaşlarımızın teveccühüne layık olabilmek için canla başla çalışıyoruz. Bu zamana kadar birçok seçimi büyük bir başarıyla atlattık, 2002 yılında gerçekleşen devrimin, ikinci yarısı olarak kabul ettiğimiz 7 Haziran 2015 sonrasının da çok daha güçlü bir hale gelmesi gerekiyor. Bunu sizin desteğinizle yapabiliriz. 7 Haziran seçimlerinde katılım önemli yere haiz. Biz Avanoslu vatandaşlarımızın ve esnafımızın desteğini ve samimiyetini her zaman arkamızda hissettik. İnşallah 7 Haziran’da Ak Parti Avanos’ta birinci parti çıkacak” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, daha sonra Avanos çömlek atölyelerini ziyaret ederek, esnaflarla sohbet etti.