Aziz Türk Milleti… Bizler Milliyetçi Hareket Partisi  Avanos ilçe yöneticileri olarak, On yıldır devam eden AKP iktidarının memleketimizi getirdiği noktayı ibretle izliyor ve derin endişeler duyuyoruz. Bu dönemde ülkemizin bütün ekonomik değerleri satılmıştır. Finans sektörü yani bankalar, birkaçı hariç yabancılara devredilmiştir. Sümerbank, Etibank, Süt Kurumu, Et Balık, Şeker ve Çimento fabrikaları, İskenderun ve Ereğli Demir Çelik fabrikaları, Seydişehir Alimünyum tesisleri, Petrol Ofisi, Emekli Sandığı Otelleri, Tüpraş, Pektim, Telekom, Limanlar, Sigorta Şirketleri, Araç Muayene İstasyonları artık yabancılarındır. Telsim’in İngilizlerin olduğunu, Türksel’in Fin-Rus orkaklığına geçtiğini, Beymen’in ABD, Enerjisa’nın Avusturyalı, Eczacıbaşının Çek, İzocam’ın Fransız, TGRT’nin Amerika, Demirdöküm’ün Alman, Süper FM’in Kanada, Migrosun İngiliz, Carfur’un Fransız, Tekel Rakı ve sigaranın artık ABD malı olduğunu biliyormusunuz? Bize ne kalmış dersiniz?

 

       Bu bir Ekonomik kuşatmadır. Ama kuşatma bununla sınırlı kalmamıştır. Ülkemizin etrafındaki bütün İslam ülkelerinde oluk oluk Müslüman kanı akmaktadır. Libya, Mısır, Irak, Suriye ve Afganistanda Müslümanlar Emperyalist ABD ve AB ülkeleri tarafından birbirlerine boğazlattırılmaktadır. AKP, bu vahşette Batılı Haçlılarla beraber olmuştur. Bu da coğrafi kuşatmadır.

 

    Değerli Avanoslu Hemşerilerimiz,gelecek nesillerimize refah içinde yaşamalarını sağlayacak önem arzeden her şeylerimiz satılmıştır.Satılması Mümkün Olmayan Bu milletin Yalnız  ONURU Kalmıştır.Onurumuzu Korumak İçin Sizleri  Milliyetçi Hareket Partisine Katılmaya,Birliğine davet ediyorum.

 

      Ayrıca ve dahada önemlisi AKP milletimizi bölünmenin eşiğine getirmiştir. Terörle mücadele yerine müzakere yolu seçilmiş, bölücülük ve bölücüler cesaretlendirilmiş, Kırk bin kişinin katili meşru muhatap kabul edilmiştir. Adına ‘barış süreci’ denilen ve akan kan dursun, analar ağlamasın gibi ambalajlanarak süslenen süreç, bir Haçlı projesidir ve Türkiye’mizi bölünmenin eşiğine getirmiştir. Milletimiz asla umutsuzluğa kapılmamalıdır. Terörün çaresi vardır, Çare terörü yenmektir, Türk Milleti Terörü yenecek güçtedir.

 

       Önce AKP iktidarından kurtulmak, sonra Milliyetçi Hareket Partisinde toplanarak terörü yenmek ve satılan bütün ekonomik değerlerimizi yeniden ülkemize kazanarak Büyük ve güçlü Türkiye için, Milliyetçi Türkiye için bütün Avanoslu hemşehrilerimizi el ele ve gönül gönüle olmaya davet ediyoruz, selam ve saygılar sunuyoruz .  Ne Mutlu Türk’üm Diyene…