Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları Avanos ilçesinde vatandaşlarla kucaklaştı.
MHP Nevşehir İl Yönetimi, Merkez İlçe Yönetimi, Kadın Kolları Yönetimi ve Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur seçim bürosunun açılışının ardından vatandaşlarla kucaklaştı esnafları ziyaret etti.
 AVANOS MHP İLE YÜRÜYOR
MHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Varol Avanos ilçesinde vatandaşlarla kucaklaşırken esnafların sorunlarını dinledi. Varol burada yaptığı açıklamada Avanos ilçesinin turizmde yükselen bir değer olması için çalışacaklarını kaydetti. Varol, ‘’ Milliyetçi Hareket Partisi olarak Nevşehir’de köy köy, belde belde, ilçe ilçe gezilerimize devam ediyoruz. Ziyaretlerimizde görüyoruz ki hemşerilerimiz AKP hükümetinden fazlasıyla rahatsız. Halka hizmetkâr olacağız diyorlar ancak kendileri halkı hizmetkâr olarak kullanıyor. Köylümüz rahatsız, çiftçimiz rahatsız işte tüm bunlar için ülkemizin ve Nevşehir’imizin MHP iktidarına ihtiyacı var. Şuanda AKP’nin Nevşehir’de üç milletvekili var ancak Nevşehir’de hizmet yok. İşte bizler bu korku imparatorluğuna son vermek için hizmete talibiz’’ diye konuştu.
MHP İKTİDARININ SESİ NEVŞEHİR’DEN YÜKSELECEK
MHP Nevşehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yüksel ise Türkiye’nin ve Nevşehir’in MHP iktidarına ihtiyacı var. Bizler milletvekili adayları olarak partili partisiz ayrım yapmadan hizmetkâr olmaya talibiz. Türkiye’de ve Nevşehir’de korku imparatorluğu son verilsin istiyorsanız 7 Haziran seçimlerinde halkımız yapacağını zaten çok iyi biliyor. Allah’ın izni ile 7 Haziran akşamında MHP iktidarı ile Nevşehir’imiz özlenen hizmetlerine kavuşacaktır’’ şeklinde konuştu.
MHP Nevşehir 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Uğur esnaf ziyaretlerinde yaptığı açıklamada Nevşehir’in sıkıntılarını çok iyi bildiklerini bunun ise çaresinin Milliyetçi Hareket Partisi’nin olduğunu ifade etti. Uğur, ‘’ Türkiye’de ve Nevşehir’de AKP iktidarı maalesef ki hizmet üretememektedir. Bizler Nevşehir’imizin sorunlarına çözüm bulmak için bu yola çıktık. Allah’ın izni ile Nevşehir’de ve Türkiye’de MHP 7 Haziran seçimlerinde MHP iktidarının sesi yükselecektir’’ dedi.
Avanos ilçesinde vatandaşların son derece büyük ilgi gösterdiği MHP Nevşehir Milletvekili adayları gösterilen ilgiden son derece memnun oldukları görülürken gösterilen ilgiden dolayı Avanos halkına teşekkür ettiler.