Nevşehir AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir’in Avanos İlçesini ziyaret ederek, sanayi esnafı ile bir araya geldi.

25. Dönem Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala seçim turlarına devam eden AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Avanos’ta ki Sanayi esnaflarının AK Parti’ye büyük bir teveccüh gösterdiğini belirtti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti  İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile kalabalık bir parti topluluğu ile birlikte, Avanos merkezde faaliyet gösteren sanayicilerini ziyaret eden AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, sanayicilerin sorun ve çözüm önerilerine ilişkin görüşmelerde bulundular.

Avanos’ta geçmiş dönemlerle kıyaslandığında sanayi esnafının itibarının arttığına işaret eden esnaflar “Geçmiş ile mukayese edildiğinde, hemen her alanda olduğu gibi ekonomide de çarpıcı bir dönüşüm görülmektedir. Bu tüm Türkiye’de olduğu gibi İlimize olumlu şekilde yansımaktadır. Önceleri hiç iş yapmadan dükkan kapatırken, şimdilerde Allah’a şükür işlerimiz çok iyi.  Şehrimizde her alan faaliyet göstere esnaflarımız artık rahat ve huzurlu bir ortamda çalışıyor, İnşallah bu huzur ve refah ortamı 7 Haziran’dan sonrada devam edecektir. Bizde üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz” dedi.

Nevşehir’de 7 Haziranda AK Parti’nin birinci Parti çıkacağına ve Türkiye’de tek başına iktidar olacağına inandıklarını belirten AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, “Anayasayı değiştirecek şekilde iktidar çoğunluğunu yakalamamız gerekiyor. Anayasa değişikliği ülkenin tamamını ilgilendirse de esas itibariyle küçük esnafları çok daha fazla ilgilendiriyor. Kaynakların israfının adil olarak dağıtılması, hızlı hareket edilmesi, bürokratik engellerin kaldırılması esnafımız için çok önemli. Sizin verdiğiniz desteklerle biz bunu başaracağız” diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve adayı Murat Göktürk ise, “7 Haziran seçimleri sadece AK Parti için değil, memleket içinde kritik bir dönüm noktası. Kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olduğu, Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan olduğu yeni bir dönemin milat noktası. Bu milat noktasına çok güçlü bir şekilde gitmek, devam etmek ve istikrarın sürmesini istiyoruz. Esnaflarımızda bu noktada bize gereken desteği verecektir. Buna inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“2002 yılında gerçekleşen devrimin, ikinci yarısı olarak kabul ettiğimiz 7 Haziran 2015 sonrasının da çok daha güçlü bir hale gelmesi gerekiyor” AK Parti Nevşehir Milletvekili ve adayı Ebubekir Gizligider ise, “ Bunu sizin desteğinizle yapabiliriz. 7 Haziran seçimlerinde katılım önemli yere haiz. Biz Avanoslu vatandaşlarımızın ve esnafımızın desteğini ve samimiyetini her zaman arkamızda hissettik. İnşallah 7 Haziran’da Ak Parti Avanos’ta birinci parti çıkacak” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, daha sonra Avanos çömlek atölyelerini ziyaret ederek, esnaflarla sohbet etti.