AK Parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanı Edip Avşar, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

SANDIK DEMOKRASİNİN NAMUSUDUR

İlk defa halkın seçeceği bir Cumhurbaşkanının belli olacağı bu seçimin ülkemize , şehrimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Sandık Demokrasinin Namusudur ilkesiyle hareket eden bir partinin seçim işleri başkanlığını yürütmenin mutluluğu içerisindeyim. 30 mart seçimlerine göre tansiyonu daha az olan bir seçim atmosferi var bunun sebebi aslında muhalefetin ve derin yapıların bu seçime yönelik planlarını 30 marttaki seçimlerden önce uygulamaya koymuş olmasından kaynaklanıyor.Ancak halkımız oynanan oyunları . planları deşifre etti ve 30 martta yerel seçimlerde bu seçimlerin işaret fişeğini verdi. Ancak AKparti olarak biz 10 ağustostaki seçimlere hız kesmeden çalışıyoruz.

HAYDİ GURBETÇİ KARDEŞİM SENDE SEÇ CUMHURUNU

Biliyorsunuz ilk defa gerçekleştirilen bir uygulama ile artık gurbetçi vatandaşlarımız gümrüklerde oy kullanabilecekler. Yurtdışı seçmen kaydı olan vatandaşlarımız istedikleri gümrükte nüfus cüzdanlarını veya
pasaportlarını göstererek oy kullanabilecekler. İlimize en yakın gümrük Kayseri’de tabi ki Ankara , İstanbul, İzmir,Antalya gibi bir çok Büyükşehirde de gümrüklerde oy kullanabilecekler.

BİZ SEÇİME HAZIRIZ MUHALEFET MEYDANA ÇIKAMAZ

AKPARTİ kurulduğu günden bugüne kadar olan bütün seçimlerde seçime en hazır olan parti olmuştur. Bu seçimde de bunu göstereceğiz. Müşahitlerimiz , sandık görevlilerimiz okul sorumlularımızın eğitimleri
tamamlanıyor. Genel Başkanımız , Başbakanımız , Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı Köşke çıkaracak kadro olmaktan gururluyuz. Referandumda Cumhurbaşkanını halk seçsin mi? diye halka sorulduğunda hayır oyu veren muhalefet ne yüzle halktan tanımadığı bilmediği aday için oy isteyecek.

YENİ İL YÖNETİMİ GENÇ DİNAMİK

 

Av. Mehmet Ali Tanrıver başkanlığındaki yeni il yönetimiz genç . dinamik ve istekli kişilerden oluşmakta inşallah yeni yönetim vekillerimizle , ilçe teşkilatlarımızla ve belediye başkanlarımızla uyum içerisinde bütün hemşerilerimize hizmet edeceğiz. Hem ülkemizde hem de şehrimizde siyaset kurumunu bilinen eski algısından uzaklaştırmak en büyük hedefimiz. Kim ne derse desin biz halkımız için liderimizin izinde siyaset yapıyoruz.