AK Parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün tarafından 31 Mart Yerel seçimlerinde görev alacak sandık görevlileri ve müşahitler için Kozaklı ilçesinde eğitim programı düzenledi.

Divaisib Termal Resort Hotel Spa'da düzenlenen eğitim proğramına, AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Uçar, İl Genel Meclis üyesi adayları ile Belediye meclis üyesi adayları katıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkan Yardımcısı ve AK Parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün tarafından, Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde sandık asil yedek üyeleri ve müşahitlere verilen eğitimde, 31 Mart Yerel seçimlerinde sandık kurullarının oluşumu, seçim mevzuatı, seçim günü ve akşamı yapılacaklar, oy sayım döküm esnasında yapılacak şikayet ve itirazlar ile seçim materyalleri konularında tüm görevliler bilgilendirildi. 

Eğitimin ardından konuşan AK Parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün, "Sandık eğitimlerize Kozaklı’da devam ettik. Kozaklıda ki coşku çok üst düzeydeydi inşallah 31 Mart’ta Kozaklı Ak Parti belediyeciliğiyle buluşacak..." dedi.