NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinde Mehmet Değirmenci’nin il başkanlığına atanmasının ardından il yönetiminde herhangi bir değişikliğin yaşanmadığı bildirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi eski il başkanı Ahmet Göktaş’ın Noterlik görevi ve Nevşehir’den ayılacak olması nedeniyle görevinden istifa etmesinin ardından parti genel merkezi daha önce ilimizde Rotary Kulüp başkanlığı görevinde de bulunan Mehmet Değirmenci’yi il başkanı olarak atamıştı.

Atamanın ardından il yönetiminde bir takım isimlerin değişebileceği belirtilmiş, il başkanlığı görevine gelen Değirmenci’nin bu konuda karar vereceği bildirilmişti.

Konuyu sorduğumuz CHP İl Başkanı Mehmet Değirmenci, il yönetiminde herhangi bir değişikliğin bulunmadığını, görevinden istifa eden Ahmet Göktaş’ın yerine yedek yönetim listesinden bir ismin yönetime dahil edildiğini, bu isim dışında yönetim kurulu listesinde herhangi bir değişimin olmadığını dile getirdi.

Bu arada CHP İl Başkanı Değirmenci Dün CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Balbay’ın Hacıbektaş ilçesi programına da bizzat katıldı. Programın Nevşehir basınına haber edilmemesi ise dikkatlerden kaçmadı.