Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın Belediye ziyaretine, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar ve Belediye Başkan yardımcıları eşlik ettiler.

Ziyarette, Belediye çalışmaları hakkında Bakan Varank'a bilgi veren Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, çalışmaları için Varank'dan destek istedi. Arı, şunları kaydetti: "Bilim ve Sanayi Bakanımız Sn. Mustafa Varank'ı Nevşehir Belediyemizde ağırladık. Şehrimizin çehresini değiştirecek olan projelerimizin sunumunu Nevşehir Heyetimizle beraber yaparak desteklerini talep ettik. Şehrimize ve projelerimize destekleri için Sayın Bakanımıza Teşekkür Ediyoruz" dedi...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; "TC. Sanayi Bakanımız Sn Mustafa Varank ve hazirunumuzla Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Arı’yı ziyaret ederek, belediye projelerimiz hakkında istişarelerde bulunduk.‬ ‪Marka şehir Nevşehir’imiz için ne yapsak azdır. Bizler çalışmaya, Sevdamız Nevşehir güzelleşmeye devam edecek." dedi.