Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehirli Şehit Şahin Kaya için düzenlenen mevlit programına katıldı.

2018 yılında, TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin kentinde PKK/YPG ve DEAŞ’lı teröristlere yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı sırasında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Şahin Kaya (28) için Şehadetinin sene-i 2.devriyesinde Gülşehir ilçesindeki baba ocağında Mevlid-i Şerif okutuldu.

Şehit Şahin Kaya için düzenlenen mevlit programına, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Acıgöl Kaymakamı Doğukan Koyuncu, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci,  Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Yerel Yöneticiler, Kurum amirleri, Daire Müdürleri ile çok sayıda vatandaş ve Şehit Kaya’nın ailesi ile sevenleri katıldı.

Nevşehirli Şehidimiz Şahin Kaya'nın Şehadetinin sene-i 2.devriyesinde okutulan mevlidine katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında;

“Kaderin üstünde bir kader vardır,‬ ‪

Oyunları bozan, her şeyden büyük olan ALLAH vardır,‬
‪Sen minareleri ezansız bırakma Yarabbim..‬
‪Bu vatana, bu millete canım feda olsun...”‬
‪diyerek 2018 yılında Zeytin Dalı Harekatımızda şehadete ulaşan kahraman Gülşehirli hemşerimiz #Şahin Kaya’nın hayrına okunan mevlidi şerifte hemşerilerimizle birlikte tüm şehitlerimize dua ettik. 

Rabbim, şehitlerimizden ve gazilerimizden razı olsun. Birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Fedakar ailelerimiz bizlere emanettir. Selam olsun kahraman yiğitlerimize... Al bayrağımıza kanlarıyla renk veren, devletimizi yaşatmak için canlarını feda eden kahramanlarımızın aziz hatırası Türkiye için milletimizle el ele gönül gönüleyiz..." dedi.