NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir belediye başkanlığına Başbakan Erdoğan tarafından yeniden aday gösterilen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kapadokya Tuzköy havalimanında muhteşem bir törenle karşılandı.

Saat 21.00’ de Kapadokya Havalimanına inen uçakla Nevşehir’e dönen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan ve Murat Göktürk’ü havalimanında yüzlerce Nevşehirli büyük bir coşku içerisinde karşıladı.

Apron’dan havalimanına girişinden itibaren kendisini kutlamak isteyen yüzlerce Nevşehirli tarafından adeta etrafı çevrilen Nevşehir belediye başkanı Hasan Ünver’i karşılayanlar arasında Ak Partili belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları başkanları ve yöneticileri, belediye başkan aday adayları ve çok sayıda vatandaşta yer aldı.

3 Davul, 3 Zurnalı Karşılama ….

Nevşehir Belediye başkanı Hasan Ünver’i karşılama töreninde şu ana kadar Nevşehir’de Başbakanın bile karşılanmadığı görüntüler yaşandı. Zira karşılama da üç davulcu, üçte zurnacı yer aldı.

Başkan Ünver ve Ak Partili Nevşehir Milletvekillerini taşıyan uçağın havalimanı apronuna inmesiyle birlikte havalimanı davul zurna sesleriyle inledi. Nevşehir –İstanbul tarifeli uçak seferiyle İstanbul’a gidecek olan yolcular da bu kalabalığa ve davul zurna seslerine şaştı kaldı.

Ünver, Kutlamaları Tek Tek Kabul Etti…

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Milletvekilleri havalimanı bekleme salonunu hınca hınç dolduran vatandaşların kutlamalarını tek tek kabul etti. Oldukça uzun süren tokalaşmaların yanında biraz yorgun olduğu gözlenen başkan Ünver, oldukça mutluydu.

Yoluna, Makam Aracına Gül Döktüler …

Nevşehir belediye başkanı Hasan Ünver’in havalimanı çıkış kapısından aracına hareket edeceği alan tamamen kırmızı gül yaprakları ile doluydu. Makam aracına da kırmızı güller serpiştiren vatandaşlar, karşılama boyunca kendisine yoğun sevgi gösterisinde bulundular. Belediye personellerinin de yer aldığı karşılamada zaman zaman kutlama izdihamı yaşandı.

Gizligider’in de Selamını Getirdi…

Ak Parti Nevşehir belediye başkan adayı Hasan Ünver, uçakla Nevşehir’e dönüşlerinde kendilerine katılamayan Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’in de selamını getirdi Konuşmasında önce Milletvekili Ebubekir Gizligider’in de selamını getirdiğine dikkat çeken Ünver, Gizligider’in bir toplantı nedeniyle Ankara’ya geçtiğini ifade etti.

“Halka Rağmen Hiçbir şey Yapılamayacağını Herkes Gördü”

Nevşehir Belediye Başkanı ve 2014 yerel seçimlerinde de Ak Partinin belediye başkan adayı Hasan Ünver, kendisini karşılamaya gelenlere kısa bir konuşma yaptı.

Ünver, “Siz haklı çıktınız. Halka rağmen hiçbir şey yapılamayacağını merkez gördü. Karşılamaya gelenlere yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Konvoy ve Havai Fişeklerle Nevşehir’e Dönüş…

Nevşehir belediye başkanı ve beraberindeki Nevşehir milletvekillerinin bulunduğu minibüsün içerisinde Başkan Ünver’in büyük oğlu da yer aldı.

Kendisini karşılamaya gelenlerin araçlarının oluşturduğu konvoy eşliğinde Nevşehir’e dönen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve beraberindekilerin yol güzergahında sık sık havai fişekler patlatıldı.

Rengarenk bir karşılamanın ardından Nevşehir’e dönüşünde de havai fişeklerin ışıkları altında Nevşehir’e dönen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve beraberindekiler çok kısa bir süre Nevşehir belediyesine uğradıktan sonra evlere dağıldı.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde 3. kez belediye başkanı seçilmesi durumunda Nevşehir’in tarihine önemli bir imzayı da atacak olan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ustalık döneminde çıraklık ve kalfalık dönemlerinden daha çok hizmeti kazandıracağının sinyallerini daha aday gösterildiği ilk günden verdi.

Nevşehir’in uzun yıllar görmediği bir aday adaylı enflasyonundan sıyrılarak Ak Partinin Nevşehir belediye başkan adayı olmayı başaran Hasan Ünver, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada da söylediği gibi dedikoduculara, fitnecilere en iyi cevabı “Halka rağmen bir şeylerin yapılamayacağını herkes gördü” diyerek verdi.