Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "ANA" uçağı ile saat 09.55'te Nevşehir'e gitti.

Başbakan Erdoğan'ı, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile diğer ilgililer uğurladı.

Şu sıralarda Nevşehir Kapadokya Hava limanında olması beklenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ı Nevşehir protokolü karşılayacak.

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da  Nevşehir'e gitti. 

Başbakan Erdoğan, Nevşehir'den helikopterle Kırşehir'e giderek, Ahilik Haftası kutlamaları ile Makissos Termal Hotel açılışı ve Neşet Ertaş 1. Altın BağlamaKültür/Sanat Ödülleri törenine katılacak.

Nevşehir Heyeti Başbakan’ın Programına Katılacak

Ahilik Haftası etkinliklerinin ana kutlama merkezi olacak olan Kırşehir’deki törenlere Nevşehir’den de yoğun katılım sağlanacak.

Ak Partili Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk’ün yanı sıra Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in de katılması beklenen Kırşehir programına Nevşehir esnaf ve sanatkarlar odaları birlik başkanı İsmail Ördü ile birlikte çok sayıda esnaf odası başkanının da katılacağı bildiriliyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın de bizzat katılacağı ve çok sayıda bakanın da yer alması beklenen programın ardından Nevşehir heyeti ilimize dönüş yapacak.