1 Kasım 2015 Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Ak Parti'ye Rekor Oy Çıkararak Türkiye Genelinde En Çok Oy Alan Beldeler Sıralamasında 10. Olan Karapınar Belediyesi Ödüllendirildi.

1 Kasım seçimlerinde Karapınarda Ak Parti 1611, MHP 84, Saadet Partisi 37 oy almıştı. Bu sonuçlara göre Acıgöl İlçesine bağlı Karapınar Belediyesi, Türkiye genelinde en çok oy alan 10 Belde Belediyesi Sıralamasında 10. Olmuştu.

Dün gerçekleştirilen Ak Parti 105. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik ve AK Parti Karapınar Belde Başkanı Erol Tiftik, Türkiye genelinde en çok oy alan 10.Belde olma özelliği ile göstermiş oldukları başarı nedeniyle Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından ödüllendirildi.

Duygularını ifade eden Karapınar Belediye Başkan Mustafa Tiftik "Karapınar kasabamız 1 Kasım 2015 Seçimlerinde Türkiye genelinde en yüksek oy alan 10. Beldemiz olmuştur. Başbakanımız tarafından Kasabamız ödüllendirilmiş olup, Kasabam halkına teşekkür ederim." dedi.