Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir'i karış karış gezip gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Sürekli vatandaşla iç içe olan ve sorunlarını dinleyen Başkan Adayı Arı, beraberinde İl Başkanı M.Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, Belediye meclis üyesi adayları ve AK Parti teşkilat yöneticileri ile birlikte Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde çeşitli meslek dallarında faaliyet gösteren esnafları işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundular.

AK Parti Belediye Başkan adayı Arı,"Gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlimize katma değer kazandıran esnaflarımızın her zaman yanındayız. Onların yaşadığı tüm sıkıntıların habercisi ve takipçisiyiz. Gidilmedik yer, ziyaret edilmedik kimse bırakmayacağız" dedi.

Esnaf gezisinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan adayı Rasim Arı; "Biz bu şehre efendi olmaya değil, hizmet etmeye geliyoruz. Siz isteyeceksiniz, biz yapacağız. Kalpten kalbe giden köprüler yapacağız.  Hayallerimizin Nevşehir’ini yine birlikte büyüteceğiz. Bizim hemşehrimiz isterse gece yarısı bile bizi arayıp derdini anlatacak. İsterse projelerin durumunu soracak" dedi.

Arı, "Vatandaşımızın içinden geldik vatandaşımızın içinde de yürüyoruz. Nevşehirli vatandaşımız bizi sağ olsun hep sevdi biz de onları seviyoruz. Kalpten kalbe yol vardır kalpleri yönlendiren Cenab-ı Haktır. Bunun hesabı olmaz. Bizi seven vatandaşlarımızı da sevmeyen vatandaşlarımızı da Allah için çok seviyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye için çalışıyor, tek derdi ve sevdası Türkiye. Çünkü biliyoruz ki aşk ile çalışan yorulmaz. Bu millete hizmet etmek isteyenin sevdası da aşkı da bitmez. İşte bizde AK Parti’nin felsefesinden aldığımız hizmet aşkı ile 31 Mart seçimlerinde Nevşehir’imize hizmet için sizlerin huzuruna çıkıyoruz. Tevazu, Samimiyet, Gayret ile AK Parti Şimdi, Vakit Nevşehir vakti."