AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesine yaptığı ziyarette sevgi seli ile karşılandı.

İl Başkanı M.Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve AK Parti 23. Dönem Nevşehir Milletvekili Mahmut Dede ile Belediye Meclis üyesi adaylarında eşlik ettiği ziyarette Başkan adayı Arı, vatandaşlara gül dağıttı.

Vatandaşlara 31 Mart'ın önemini anlatan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, AK Parti'ye verilen her oy'un hizmet olarak geri döneceğini söyledi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, otobüs üstünde yaptığı konuşmada, "Mehmet Akif Ersoy Mahallemiz ve TOKİ konutlarımızla ve mahalle sakinlerimizle daha sık kucaklaşmak adına çadırımızı kurduk ve açılışımızı yaptık " dedi...

Ulaşmadık bir tek kişi kalmayacağını dile getiren Rasim Arı, "İnşallah Belediye başkanı olduktan sonra 'ben' değil, 'biz' kültürüyle Nevşehir'i yöneteceğiz, güzel hizmetler yapacağız." diye konuştu..

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar'da: Toki 3. Etaptayız .. ‬‪Hemşerilerimiz ile bir araya gelip kucaklaşmalarımızı, Gönül Belediyeciliği’ni her anlamda kalplere ve Gönüller’e girerek hikayemizi yazmaya devam ediyoruz .. ‬" dedi.