Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, aileleriyle birlikte kendisini ziyaret eden çocuk ve gençlerin isteklerine duyarsız kalmadı. Arı, okulunun olduğu caddeye kasis isteyen çocuğun isteğini kısa sürede çözerken gençlerin Nevşehir Belediyespor forması talebini ise kırmadı.

  Belediye Başkanı Rasim Arı, gerek makamında gerçekleştirdiği ‘Halk Günü’ uygulamasında gerekse de belediye dışındaki gezi ve incelemelerinde çocukların ve gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Onlara adeta bir ağabey gibi yaklaşan Arı, çocukları hediyeler ile sevindirirken gençlerin ise farklı taleplerini geri çevirmiyor.

  Başkan Arı son olarak ailesi ile birlikte kendisini ziyarete gelen 30 Ağustos İlkokulu öğrencisinin, okul yolu için istediği kasis talebi karşısında hemen harekete geçti. Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerini arayarak okulun bulunduğu caddeye kasis yapılması talimatını veren Arı’nın bu talebi belediye ekiplerince yaklaşık 1 saat içerisinde yerine getirildi.

  Arı daha sonra kendisi ile fotoğraf çektirmek için belediyeye gelen bir grup gencin ise Nevşehir Belediyespor forması talebi ile karşılaştı. Gençlerin forma talebini de kısa sürede gerçekleştiren Arı, onlara hediye ettiği formalarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

   Çocukları ve gençleri çok sevdiğini ifade eden Arı: “Benim gönlümde çocuk ve gençlerin ayrı bir yeri var. Onlarda beni gördüklerinde aynı duygularla karşılık veriyorlar. Ben onların gözünde bir belediye başkanından çok ağabeyim. Onların istekleri imkanlarımız ölçüsünde her zaman çözüme ulaşır.” dedi.