Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, 30 Ağustos'un 93.yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ
KADIN KOLLARI NEVŞEHİR İL BAŞKANLIĞI
(30.08.2015).


TÜRK MİLLETİNİN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

Tunceli’de PKK teröristleri tarafından şehit edilen Özel Harekât Polisi Gülşehirli Ali Rıza GÜNEŞ Bey’i son yolculuğuna uğurladığımız bu günlerde, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yeniden idrak ediyoruz. Türk vatanı olan Türkiye’nin, asırlardır işgal edilmeye çalışıldığını, parçalanmaya çalışıldığını ve Türk milletinin imha edilmeye çalışıldığını gün geçtikçe daha iyi anlıyoruz. 1922 yılının 30 Ağustosu’nda Dumlupınar’da düşman ordularını darmadağın eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kınalı kuzulardan oluşan ordularımızı şimdi çok daha iyi anlıyoruz.

30 Ağustos Zaferi’nden bu yana yaklaşık olarak bir asır geçmiş olmasına rağmen, vatanımızın bir bölgesinin günümüzde PKK terör çetesine teslim edilmeye çalışıldığını kahrolarak görüyoruz. Yıllardan beri terör örgütleriyle çözüm tiyatrosu arkasında yüce milletimizi aldatmaya, kandırmaya çalışan vatansızların, yeniden iktidar olabilmek için, ülkemizi kan gölüne çevirdiklerini ve terörle mücadele ediyormuş gibi yaparak, yeniden Türk milletini yanıltmaya, yanlış yönlendirmeye çalıştıklarını bütün samimiyetimizle anlıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bu duygularla yaşıyoruz. Türk milletine nefretle, husumetle yaklaşanları, bütün vatandaşlarımızın görmesini, tanımasını ümit ediyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Paşa olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın bütün kahramanlarına hakaret etmeyi alışkanlık haline getirmiş olan namertleri, halkımızın artık tanımasını istiyoruz.

Gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içerisinde bulunan iktidar zihniyetine rağmen, canından aziz bildiği ülkesi için şahadete yürüyen tüm güvenlik güçlerimize, askerimize, polisimize ve korucularımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına ve bütün Türk milletine baş sağlığı diliyoruz. Tarihimizin bütün şehitlerinin huzurunda saygıyla, sevgiyle, minnetle eğiliyoruz. Kurtuluş Savaşı’nın bütün şehitlerine, cumhuriyet tarihimizin tüm şehitlerine ve 30 yıldır PKK terör örgütünün katliamına uğramış olan tüm şehitlerimize selamlarımızı sunuyoruz. Türk milletini ve devletini kıyamete kadar yaşatacağımıza ant içiyoruz.

Bu duygularla Nevşehir halkının ve bütün Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, saygılarımızı sunuyoruz.


YILDIZ GÜRBÜZ
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ
KADIN KOLLARI NEVŞEHİR İL BAŞKANI