Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Avanoslu hemşehrilerinin gönül kapılarını çalmaya devam ediyor.

Ev ziyaretlerinde Avanoslularla bir araya gelen Başkan İbaş "Avanos Belediyesi olarak her hemşerimizin yanındayız, her talep ve öneriyi dikkat alıyoruz" dedi.

Avanoslu Mustafa Finas ve Şakir Balta isimli yaşlı vatandaşların ev ziyaretleri ile gönül kapılarını çalan Başkan İbaş, hemşehrilerinin hem gönüllerini alıyor, hem de istek ve dileklerini dinliyor.

Hemşehrilerinin evlerine konuk olan ve hayatı paylaştıkça, birlikte oldukça güzel olduğunu söyleyen Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, “Avanoslu hemşehrilerimizin gönül kapılarını çalmaya, büyüklerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda ilk olarak Mustafa Finas'ı evinde ziyaret ettik, bu güzel sohbet ve misafirperverliği için kendisine ve ailesine çok teşekkür ederim. Bu gecede Şakir Balta amcayı ziyaret edip, anılarını dinledik, bu güzel gece için kendisine ve ailesine teşekkür ederim. Bu tür ziyaretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.

Belediye Başkanı Celal Alper İbaş'ın kendilerini evlerinde ziyarete gelmesinden dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını ve bir o kadar da gurur duyduklarını ifade eden Avanoslu Mustafa Finas ve Şakir Balta isimli vatandaşlarımızda Başkan İbaş'a nezaketi, samimiyeti ve duyarlılığından dolayı canı gönülden teşekkür ettiklerini belirttiler.