Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'yi TBMM’de ziyaret ederek, kendilerine yeni görevlerinde başarılar diledi. İlk olarak, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ü ziyaret eden Belediye Başkanı Atilla Seçen; ardından AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'yi makamlarında ziyaret etti.

Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileyen ve ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Atilla Seçen; “AK Parti Nevşehir milletvekillerimizi ziyaret ettim ve kendilerine yeni görevlerine başarılar diledim. İlimizin sorunlarının yer aldığı dosyayı ise kendilerine sundum. Sağolsunlar ilimiz için, iktidar muhalefet ayrımı gözetmeksizin çalışacaklarını ifade ettiler ve her zaman destek olacaklarını söylediler. Şahsım ve vatandaşlarım adına büyük mutluluk duydum ve el birliği ile ilimizin sorunlarının çözüm noktasında inancım daha da kuvvetlendi. Vekillerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz'de ; "27. dönem Nevşehir Milletvekilliğimiz ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi seçilmemizden dolayı hayırlı olsun ziyaretimize gelen Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Atilla Seçen’e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.