ÜNVER’DEN ÖRNEK BİR DAVRANIŞ

KUTLAMA ÇİÇEKLERİNİ IHH’YA BAĞIŞLADI

30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Seçiminde Nevşehir tarihinde bir ilke imza atarak  3. kez üst üste Nevşehir Belediye Başkanlığına seçilen Hasan Ünver,çeşitli  firma ve kuruluş temsilcileri  ve vatandaşlardan gelen kutlama çiçeklerini IHH’ya bağışladı.

Dün görkemli bir törenle başkanlık koltuğuna oturan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, başkanlığını kutlamak için çeşitli firma ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlardan gelen 79 çiçeği İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı(IHH)’na bağışlama kararı aldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Türkiye’nin yanı sıra Mısır,Suriye,Filistin,Arakan,Somali,Çad, Gana,Kosova ve Nijer gibi,dünyada açlığın yanı sıra zulme uğramış din,dil,ırk farkı gözetmeksizin yardım elini uzatan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı(IHH)’na şahsına gönderilen kutlama çiçeklerini göndererek bir nebze de katkı sağlamayı daha da uygun gördüğünü belirtti.

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı(IHH) Nevşehir Koordinatörü Baki Öncel’ de, Belediye Başkanı Ünver’in bu jestinin oldukça önemli olduğunu belirterek “ Mazlum ülke insanlarına karşı yürütülen bu çalışmalarda Belediye Başkanı Hasan Ünver’in katkısının oldukça önemli olduğunu biliyorum. Bu örnek davranış nedeniyle vakfımız adına Belediye Başkanımız sayın Hasan Ünver’e teşekkür ediyorum.”dedi.

 İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı(IHH) yöneticileri tarafından Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in bağışladığı çiçekler daha sonra satılarak,elde edilecek gelirler IHH’ya gönderilecek.