Belediye Başkanı Hasan Ünver,

Nevşehir Sessiz Bir Devrimi Yaşıyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, halen devam eden ve çok yakın zamanda tamamlanacak projelerin tamamlanması ile İlimizin sessiz bir devrimi gerçekleştireceğine dikkat çekti.

İçerisinde yeni belediye kompleksi, okullar kompleksi, sebze hali, köy ürünleri pazarı, adalet sarayı, TÜİK binası gibi yatırımların da bulunduğu çalışmaların tamamlanması ile Nevşehir’in daha yaşanabilir ve modern bir il olacağına işaret eden Nevşehir belediye başkanı Hasan Ünver, belediye başkanlığına yeniden aday olması konusunda da değerlendirmelerde bulundu.

Benim Kültürümde Naz ve Cilve Yok

Nevşehir belediye başkanı hasan yeniden belediye başkanlığına aday olması ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde, “Adaylığım konusunda Çok ciddi ve yoğun baskı aldık Şehrimizden. İnsanlarımız çok büyük kadir şinaslık gösterdiler. Benim kültürümde naz yapmak, cilve yapmak yok. İnsanlarımız gelip devam etmemizi istediler. O durumda bizim kendimizi rafa koyup esirgeyecek halimiz yok. Devam eden önemli hizmetlerimiz var. İnşallah halkımız ve partimiz uygun görürse devam etmeyi düşünüyoruz. Olmazsa devam eden arkadaşımıza destek oluruz” diye konuştu.

Yatırımlarımız Tamamlandığında Sessiz Bir Devrim’de Gerçekleşecek

İlimizde devam eden yatırımların tamamlanmasıyla Nevşehir’in sessiz bir devrimi gerçekleştireceğine de değinen Başkan Ünver, “Şu bir geçek ki, son yıllarda Nevşehir çok önemli yatırımlar kazandı. Allah razı olsun emeği geçenlerden. İnanın şu an Sessiz bir devrimi yaşıyor Nevşehir. Hele hele yanı başımızdaki belediye kompleksimiz, ilerideki okullar kompleksimiz, Kalemizin altındaki yer altı şehirleri, Türkiye İstatistik Kurumu binası, kapalı yüzme havuzu, Adalet sarayımız, Yeni içme suyu projemiz tamamlandığında Şehrimiz daha güzel ve daha modern bir şehir olacak. Bunun yanında sebze halimiz ve köy ürünleri pazarımızı da ekleyelim. Sıradan olmayan yatırımlarla Nevşehir’imizin çehresini, görünümünü güzelleştirmeye, yeni değerler katmaya devam ediyoruz. Bütün bunlarla beraber Nevşehir Allah’ın da izniyle sersiz bir devrimi gerçekleştirecek” diye konuştu.