ÜNVER,VATANDAŞLAR VE SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİN YÖNETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan  Ünver, vatandaşların yanı sıra kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ile bazı sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ile bir araya gelerek sohbet etti, sorunları dinledi. Ziyaretlerde Ünver’e   bazı okul aile birlik başkanları da yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür plakete takdim ettiler.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,  PTT  Nevşehir Baş Müdürü Bülent Uğurtepe, Ziraat Bankası Nevşehir Şube Müdürü Serhan Keskin, Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün , APAK Gıda  Genel Müdürü İsmail Çavuşoğlu,Saydam Ortak Sağılık Güvenlik Birimi Limited Şirket yöneticileri  Dr. Muharrem Küçükgül ile Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi’yi makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Görüşmelere, 75. Yıl İlkokulu  Müdürü Erdal Bozkuş, 75. Yıl Ortaokulu Müdürü Fatih Çelik, 75. Yıl İlkokulu ve Ortaokulu   Aile Birlik Başkanı Mehmet Lop  ,19 Mayıs İlkokulu Müdürü Halil Demirkol ve Okul Aile Birliği Başkanı Kadir Er,  İncekaralar  İlkokulu Müdürü Köksal Çelik ve Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Özdemir, katılarak, okullarında Nevşehir Belediyesi tarafından hizmetlerden  dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür plakete takdim ettiler.