Nevşehir AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile, 08 Haziran 2018 Cuma günü (Yarın) Hükümet Konağı önünde düzenlenecek olan mitinge tüm Nevşehirlileri davet etti.

Başkan Yanar açıklamasında, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 08 Haziran 2018 Cuma günü (Yarın) ilimize teşrif edeceklerdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle Hükümet Konağı önünde saat 13:30'da Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik içinde düzenlenecek olan büyük mitingimize, Cumhur ittifakına destek veren tüm Nevşehirli hemşerilerimizin teşriflerini bekliyorum. İnanıyorum ki, İlimiz 15 Temmuz’da milli irade ve demokrasi nöbetlerinde gösterdiği birlik ve beraberlik ruhuyla bu mitingi de 'Demokrasi Şölenine' dönüştürecektir" ifadelerini kullandı.

8 Haziran 2018 tarihinde Nevşehir'de tarihe not düşülecek bir gün yaşayacağını dile getiren AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti teşkilatının yekvücut halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en iyi şekilde ağırlamak için hazır olduğunu söyledi.

Nevşehir'de heyecanın dorukta olduğunu ve tüm vatandaşların büyük bir coşkuyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişini beklediğini kaydeden Yanar, Nevşehirlilerin kadınıyla, erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bağrına basacaklarını ifade ederek, “Nevşehir, şanına yakışır bir şekilde Cumhurbaşkanımızı ağırlamaya hazırlanıyor. İl ve İlçe teşkilatlarımızla birlikte büyük bir motivasyonla çalışıyoruz. Şehrimizde bu tarihi ziyaret öncesi tüm çalışmalar titiz bir şekilde devam ediyor. 

Haydi Acıgöl

Haydi Avanos

Haydi Derinkuyu

Haydi Gülşehir

Haydi Hacıbektaş

Haydi Kozaklı

Haydi Ürgüp

Haydi NEVŞEHİR!

Şimdi Vakit ERDOĞAN Vakti! 

Dev Buluşma Yarın!

Yer: 08.06.2018 Cuma Günü

Saat:13.30

Yer: Hükümet Konağı Önü