BBP Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş, hazırlanan İyi Niyet Sözleşmesi'ni imzaladı.
Genç Dostu Kent - Genç Dostu Aday kampanyasının çalışmaları ilimiz Nevşehir de tüm hızıyla devam ediyor.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş,Ürgüp BBP Belediye başkan adayı Hakan ULUER,
Acıgöl BBP Belediye başkan adayı A. Burhan KÜÇÜKKÖYLÜ ve BBP Nevşehir İl Başkanı Yavuz Uluer, İyi Niyet Sözleşmesini imzalayarak Genç Dostu Aday oldular.

Açıklamalarda bulunan BBP Başkanları özetle, yasalardan önce hakların geldiğini ve bu hakları oluşturacakları gençlik meclisleriyle gençlerin gençlik politikalarına katılımını sağlayarak sosyal sorumluluk projeleriyle gerçekleştireceklerini belirttiler.

Sağlamkardeş ve Uluer, tüm halkların geçleriyle her şeyden önce insan oldukları için birlikte hareket edeceklerini ve yerel yönetimlerde gençlikle birlikte hareket edeceklerini beyan ettiler.

Ulusal Gençlik Parlamentosu Nevşehir Delegesi ise yaptığı açıklamada gençlik parlamentosunun içeriğinden, kampanyanın hedeflerinden bahsetti.

Kampanya bildirisini ve detaylarını okuyarak, parti üyelerini bilgilendirdi. İyi Niyet Sözleşmesini imzalanmasından sonra Büyük Birlik Partisi (BBP) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş,Ürgüp BBP Belediye başkan adayı Hakan ULUER,Acıgöl BBP Belediye başkan adayı A. Burhan KÜÇÜKKÖYLÜ ve BBP Nevşehir İl Başkanı Yavuz Uluer, Ulusal Gençlik Parlamentosu Delegesi ve beraberindeki heyet tarafından Genç Dostu Aday ilan edildi.