NEVŞEHİR(MHA) 1 Kasım seçimlerinde Büyük Birlik Partisinden Nevşehir milletvekili adayı gösterilen Yavuz Başaran, seçim günü kendisine oy kullanmasını engellemek için yapılanlara sitem etti.

İlin yöneticilerinin ve devlet memurlarının particiliği bir yana bırakıp bütün insanlara eşit yaklaşması gerektiğini söyleyen BBP Nevşehir Milletvekili adayı Başaran, BBP’ye Nevşehir’de bin 463 dolayında oy veren seçmenlere de teşekkür etti.

Başaran, “1Kasım’da halkımız tercihini yaptı. Bizim buna saygı duymaktan başka yapacak bir şeyimiz yok. Seçim günü bazı olumsuzluklar yaşadık ve bu beni son derece üzdü. 1136 nolu sandıkta oy kullanmak istedim. Ben savcılık belgesini sunduğum halde 75. Yıl ilkokulunda oy kullanamayacağımı belirttiler. Adliye ye gittiğimde ise bir takım yanlış anlaşılmalar olduğu ve oyumu kullanabileceğim bildirildi. Bu tür olayların yaşanması bizleri haliyle üzdü. İnsanların tercihine diyecek bir sözümüz yok ama particilik yapılmasını doğru bulmuyorum. Büyük Birlik Partisi Nevşehir Milletvekili adayları olarak bin 463 dolayında oy aldık. Bize bu oyları veren tüm Nevşehir halkına, Büyük Birlik Partisi sevdalılarına teşekkür ediyorum. Nevşehir’de hayata geçirmeyi planladığım önemli projeler vardı. Turizm ve tarım içerikli projelerimden yararlanmak isteyen olursa memleketimiz için elimden geleni yapmaya hazırım. Nevşehir için ümit varız. İnşallah seçimde Nevşehir’in Milletvekili olanlar Memleketimizin gelişmesi ve kalkınması için ellerinden geleni yapacaklar” diye konuştu.