BBP İl Başkanı Yavuz Uluer, BBP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı İbrahim Uysal ile BBP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş bugün AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’ü ziyaret makamında ettiler. 

BBP İl Başkanı Yavuz Uluer  ziyarette yaptığı açıklamada 30 Mart Yerel seçimler öncesinde Her Aileden Bir Oy sloganıyla Merhum Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun bizlere ve ülkemize bıraktığı büyük miras olarak seçim çalışmaları iç.in çeşitli ziyaretler ile devam ettiklerini bugün ise AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’ü ziyaret ettiklerini söyledi.

BBP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı İbrahim Uysal da “Nevşehir gibi güzel bir şehir de iktidar partisi olarak omuzlarınıza büyük yük düşmekte ve size bu meşakkatli yolda başarılar diliyorum. Hepimiz siyasetimizi halkımızın memleketimizin geleceği ve refahı için yapıyoruz, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” açıklamalarında bulundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ise ” Bizler siyaset yapan ve barışı, dostluğu benimseyen bireyleriz, bizim kapımız herkese açık, Allah güç verdikçe bizde memleketimiz için elimizi taşın altına koymaktan çekinmedik, çekinmeyeceğiz. Buraya kadar gelip nezaketinizi gösterdiğiniz için bizlerde teşekkür ediyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Sohbetin devamında Nevşehir  ve seçim üzerine geçerken iki başkanın dostane tavırları dikkatlerden kaçmadı.