Büyük Birlik Partisi (BBP), Nevşehir Belediye Başkan Adaylığı için Av. Ahmet Bilgili'yi gösterdi.

31 Mart Yerel seçimlerinde BBP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Bilgili oldu.
Şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olsun.

Av. Ahmet BİLGİLİ kimdir?
Özgeçmiş 

1974 yılında Nevşehir'de doğdu. Nevşehir'in gönül erlerinden Tavukçu Camii İmam Hatibi Müteveffa Hafız Hacı BİLGİLİ'nin torunu, sevilen sanayi esnaflarından Osman BİLGİLİ'nin oğludur. 
1992 yılı Nevşehir İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne başlamış ve 1998 yılında mezun olmuştur. 1999-2001 yılları arasında Dil Eğitimi ve Master çalışması yapmak üzere İngiltere'ye gitmiş, döndükten sonra bir süre Uluslararası ticaret ile uğraşmıştır. 2003 yılında baba ocağı Nevşehir'e gelerek serbest Avukat olarak çalışmaya başlamıştır. Nevşehir'de Milli ve manevi duyarlılığı gaye edinen hareketlerin kök salması ve yayılması için öncü rol üstlenen bir aileden gelmektedir.

Kendisi bu misyon ile ilk gençlik yıllarından itibaren siyasi faaliyetlerin içinde bulunmuş, pek çok sivil toplum örgütünde önemli görevler ifa etmiştir.

Halen Nevşehir'de serbest Avukat olarak mesleki hayatına devam etmekte olan Ahmet BİLGİLİ çok iyi derecede İngilizce ve orta düzeyde Arapça bilmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.
 

Öte yandan 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin Büyük Birlik Partisi’nde, Nevşehir İl Genel Meclisi adayları da belirlendi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin Büyük Birlik Partisi’nde, Nevşehir İl Genel Meclisi adayları belirlendi. 

Yapılan istişareler sonucu Nevşehir Büyük Birlik Partisi İl Genel Meclisi’nde;

1. Yücel Öncül
2. Gizem Özdemir
3. Ramazan Kalkan
4. Mehmet Bıyık aday olarak gösterildi.
Nevşehirimize hayırlı olsun...