NEVŞEHİR(MHA) BBP Nevşehir İl Başkanı Şerafettin Karataş ve Merkez İlçe Başkanı Süleyman Özbek'in gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü memnuniyet duyduğunu belirten Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, "BBP Nevşehir İl Teşkilatı sendikamızın gerçekleştirdiği etkinliklerde bizleri asla yalnız bırakmayan, eğitimcilerin haklı davalarında yanında yer alarak duruş gösteren sorumluluk sahibi bir siyaset anlayışı ile görev yapmaktadırlar. Kendilerinden Allah razı olsun" diye konuştu.

BBP Nevşehir İl Başkanı Şerafettin Karataş ise; "Nevşehir'de sergilediği aktif sendikacılıktan ötürü başta Mustafa Uğur başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Başarılı sendikacılığının yanında, Nevşehir'in yararına olacak bir çok konuda etkinlik düzenleyen, toplumun karşı çıktığı bir konuda toplumun sesi olarak yanlışların düzeltilmesinde rol alan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi son olarak yukarı TOKİ bölgesine yapılacak yanlış bir okul projesine gösterdiği tepkiyle toplumun her kesiminin teveccühünü kazanmıştır. Bizler de Mustafa Uğur başkanımızın yanında olduğumuzu belirterek, yanlışların derhal ortadan kaldırılması için ilgililerin çözüm üretmesi gerektiğini bir kez daha belirtiyoruz" şeklinde konuştu.

Heyetler daha sonra Nevşehir'de yaşanan gelişmeleri değerlendirerek, görüş alışverişinin sonunda toplumun yararına olacak konularda birlikte hareket etme kararı aldıklarını ifade ettiler.