Rozet takma törenine, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Salih Açıkgöz  ve partililer katıldı.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen rozet takma töreninde bir konuşma yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ;Fatih kardeş aramıza hosgeldin. 7 Haziran Genel seçimler öncesinde seni AK kadrolar arasında görmek bizleri çok mutlu etti dedi. 

Açıkgöz, törende yaptığı konuşmada, "Biliyorsunuz Nevşehir'de Her partiden, her görüşten arkadaşımız bizimle birlikte hareket etmek için koşup geliyor. Bugün de burada BBP'den Fatih Sağlamkardeş arkadaşımızın partimize dahil olduğuna şahit olduk. Bunun bir tek sebebi var. Artık muhalefetin, yapmayan ve yaptırmayan hizmetlerinin önünü tıkayan anlayışının, artık kendi partililerinin dahi çileden çıkarmış olmasıdır" dedi.

Açıkgöz, 7 Haziran Genel seçimlerine değinerek, "Bugün Türkiye tarihi bir dönemeçtedir. Yani Türkiye bugün Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve Partimizin Kurucusu ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsında, 2023 hedeflerine gitme veya 2023 hedeflerinden geri dönüp, eski Türkiye'ye dönme kararlarını verecek ve halkımız bunun gibi tarihi bir karar aşamasındadır" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Fatih Sağlamkardeş'e AK parti rozetini taktı.Rozte taktıktan sonra AK Kadro ve AK Davalara sonsuz inandığını, Tıpkı Eski BBP'li Yalçın Topçu Genel Başkanımız gibi tıpkı eski BBP li merkez ilçe Başkanımız Ramazan Vedat Korkmaz gibi bende AK Parti'ye katılma onur ve şerefine nail oldum.Bu günle beraber AK Partiye üyelik kaydımıda yaparak İstikrar için Yeni ve Güçlü Türkiye için bu kutlu davaya katılıyorum.Allah hayırlı ve uğurlu etsin dedi.

Daha sonra ilçe binasında hatıra fotoğrafı çektirildi.