Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, gerçekleştirdiği seçim gezisine Aksaray Caddesi üzerindeki sanayici ve esnafları ziyaret ederek devam etti.

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan ve Ebubekir Gizligider, AK  Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Belediye Meclis üye adayları, AK Parti İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ve partili grup ile birlikte Aksaray Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bazı sanayici ve esnaflarla kucaklaştı.

Ziyaret sırasında vatandaşların yakın ilgi ve sevgisi ile karşılanan Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, işletme yöneticilerinin çeşitli beklenti ve önerilerini de dinledi.

Bazı esnaflarla da birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, esnaf ziyaretine Aksaray Caddesi ile Atatürk Bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret ederek devam edecek.