NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinin birinci sıra adayı Fahri Ertik, kendisinin liste başına yerleşmesiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Kendisinin İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın’ın torpili ile liste başına getirildiği yönündeki eleştirileri cevaplandıran Ertik, Parti genel merkezinin teklifi üzerine yeniden adaylığa razı olduğunu ifade etti.

7 Haziran seçimleri öncesinde, ön seçimin ardından İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ile birlikte seçim çalışmalarına katıldığını hatırlatan CHP Nevşehir birinci sıra milletvekili adayı Fahri Ertik, “Basın yayın organlarında benim Karayalçın tarafından liste başına getirildiğim ifade ediliyor. Sonra o haberde ifade edildiği gibi ben bomba filan da değilim. 7 Haziran seçimlerinde Sayın Karayalçın ile seçim çalışmalarına katıldım. Ancak kendisinin torpili ile liste başına getirildiğim yönündeki eleştiriler yanlış. Evet İstanbul İl Teşkilatımız benim adaylığımın belli olmasıyla birlikte bize destekçi olacaklar. Ancak ben parti genel merkezimizin teklifi ile yeniden adaylığa karar verdim” dedi.