20 YILDA BİR OLAN SENARYOLAR, AK PARTİ İKTİDARINDA ORTALAMA HER YIL OLMAYA BAŞLADI.

İktidara geldiğimiz 03 Kasım 2002 den bu güne kadar, milletin egemenliğini hazmedemeyenler her yolu denediler, denemeye de devam ediyorlar. Anlaşılıyor ki, bir merkez den sürekli Türkiye, Ak Parti ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan üzerine projeler oluşturulduğu, 2023 hedefinden Türkiye yi uzaklaştırmak, tekrar eski günlerdeki gibi ülkeyi boyunduruk altına almaya, ekonomik ve siyasi istikrarsızlık girdabına çekme çalışmaları sistematik olarak görülmektedir. Maalesef kaos ve faiz lobileri ve vesayetçi zihniyet boş durmamaktadır.

Bunu da Yıllarca, Atatürk, güney doğu ve sözde irtica tehdidi diyerek, Cumhuriyet, Laiklik, milli birlik ve hassasiyetlerimiz üzerinden yaptılar. Bugünde Türkiye Cumhuriyetinin itibarı olan, Cumhurbaşkanlığı sarayı, Ekonomi  kötüye gidiyor ve Başkanlık sistemi vs.ler üzerinden devam etmektedirler.

 Şimdiye kadar gerçekmiş gibi, olacak gibi,gizli ajandaları var gibi ortaya koydukları sunni reklamasyonlarla oluşturdukları sahte gündemlerin her birinin bir hayalden ve saçmalıktan öteye gitmediğini, samimi olmadıklarını milletimiz hep müşahede etmiştir. Boş hayaller kuranların gene eli boş kalacak. Mesele ağaç değil, Kobani değil diyenlerin hevesleri gene kursaklarında kalacak.

Ama hamdolsun ki, Yaşanan tüm kaoslar, bu kutlu hareketin lideri olan, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın dik duruşu, kararlılığı, ak kadrolarımızın azmi ve milletimizin dualarıyla aşılmıştır.

7 Nisan da, Allah ın izniyle Nevşehir de  3-0 AK PARTİ yi gönüllere yazacağız. Ak Parti de siyaset yapmak bir ayrıcalıktır. Çünkü Nevşehir bir AK PARTİ şehridir. Hedef Ak Kadrolarımızla, 2015-2019-2023 tür.

Allah Yar ve yardımcımız olsun.

ERSAN ERKUT

AK PARTİ

NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ A.ADAYI