NEVŞEHİR(MHA) AK Parti’den 4. Dönemde yeniden Milletvekili seçilen Nevşehirli Vekillerin birbirinden farklı özellikleri dikkatleri çekiyor. Öyle ki, daha ilk bakışta vekillerin sakal ve bıyık tercihleri bile farklı.

3 Dönemdir Vekil seçilen Murat Göktürk’ün genel de mavi ya da gri takım elbise giymesi dikkatlerden kaçmıyor. Vekil Göktürk mümkün mertebe sakal bırakmıyor, bıyıktan vazgeçmiyor.

2 dönemdir Vekil olan Ebubekir Gizligider ise “Sabah işin, akşam eşin için tıraş olacaksın” düsturunu takip edenlerden. Sakalsız ve bıyıksız olmaya özen gösteren Vekil Gizligider, genelde ya Siyah takım elbise ile ya da havaların soğumasıyla birlikte Pardesü ile görülüyor.

7 Haziran seçimlerinin ardından 1 Kasım da liste başı olup Vekil seçilen Mustafa Açıkgöz ise sakalından ve yığından taviz vermeyenlerden. Resmi programlarda gri takımı genelde tercih eden Vekil Açıkgöz, Pazar gezmelerinde ve halka açık toplantılarda gayet serbest giymeye özen gösteriyor.

Her üç vekilinde kıyafet tercihlerinde açık mavi ya da beyaz gömlek tercihleri de dikkat çekiyor. Tıpkı habere konu olan fotoğraf karelerinden de anlaşılacağı üzere.