NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen İl Temsilciliği ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı AK Partili Nevşehir Milletvekili aday adaylarını konuk etmeyi sürdürüyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Mahmut Sami Uluer, Memur-Sen İl Temsilciliği ile Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığının konuğu oldu.

Srilanka Fahri Konsolosu, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı ve Nevşehir Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerinde bulunduğuna dikkat çeken AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Mahmut Sami Uluer, birilerinin bu ülke üzerinde kurguladığı kötü oyunları bozmak için bu göreve talip olduğunu dile getirdi.

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir’in yanı sıra Memur-Sen’e bağlı sendikaların temsilcileri ile Eğitim-Bir-Sen Şube yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette Türkiye’nin menfaatleri doğrultusunda ortak akıl oluşturmanın gerekliliğine dikkat çeken AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Mahmut Sami Uluer, kendisine gösterilen sıcak ilgi ve alakadan dolayı ziyarete katılanlara da teşekkür etti.