Nevşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Avrupa Spor Haftası kapsamında, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) koordinatörlüğünde Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı kutlanan Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri programının en önemli etkinliği olan BeActive (Aktif Ol) Gecesi proğramına katılmak üzere Nevşehir'e gelen AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) Başkanı Yasin Bölükbaşı, gelen telefonla dedesinin ölüm haberini aldı.

Acı haberi AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) Başkanı Yasin Bölükbaşı sosyal medya hesabından; "Dedem Ömer Toprak Rahmeti Rahmana kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin. Fatiha buyurun." sözleriyle duyurdu.

Kendisine ilk taziye mesajı ise, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'dan geldi; "Rabbim size uzun ömür versin mekanı cennet olsun Başkanım"

Allah Rahmet Eylesin...

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kul*ları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.