Nevşehir FİB Haber.Com’un başlattığı yerel seçimler anketinin ilk ayağı olan Nevşehir Belediyesine ilişkin anketimiz 27 Eylül 2012 tarihi itibariyle sonuçlandı.Nevşehir gündemin adresi ve Nevşehir’in en çok okunarak takip edilen İnternet gazetesi FİB Haber.Com Nevşehir siyasi gündemine bomba gibi düşecek merakla beklenilen Yerel Seçim anketlerinin ilkini tamamladı.Okurlarına “Nevşehir Belediyesinin çalışmalarından memnun musunuz?” sorusunu yönelten FİB Haber.Com 1000 kişinin katıldığı anket sonuçlarında şu çarpıcı sonuçları elde etti.

Toplam 1000 kişinin katıldığı Nevşehir Dev Yerel Seçim anketinin ilkinde “ Nevşehir Belediyesinin Çalışmalarından memnun musunuz?” sorusunu yöneltti.

Anketimize katılan tüm okurlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, oy dağılımları ile isimleri açıklıyoruz:

İşte anket sonuçları:

Çok Kötü 371 Kişi - %37.2

Güzel çalışıyor 300 Kişi %30

Yeterli Bulmuyorum 196 Kişi %19.5

İdare Eder 133 Kişi  %13.3

 FİB Haber Web sitesi üzerinden sanal oy kullanımı sonucunda çıkan sonuçlara göre;

1000 kişinin katıldığı anket sonuçlarında 1000 kişiden 371 kişi Nevşehir Belediye Çalışmalarını Çok Kötü bulduğunu söylerken, 196 Kişi de Nevşehir Belediye Çalışmalarını Yeterli Bulmuyorum Cevabı verdi. Nevşehir Belediye Çalışmalarını İdare Eder şeklinde cevap verenlerin sayısı ise 133 kişi oldu.

Nevşehir Belediye Çalışmalarını Çok Güzel olarak değerlendirenlerin sayısı ise sadece 300 kişide kaldı. 

Anketle ilgili olarak Genel olarak bir değerlendirmede bulunacak olursak Ankete katılan vatandaşlardan yaklaşık yüzde 70'i Nevşehir Belediyesi Çalışmalarını başarısız bulduğunu ve hizmetlerinden memnun olmadığını gösterdi.

Bu ankete göre Nevşehir de 1000 kişinin katılımında yapılan anketle Nevşehir Belediyesi Sınıfta Kalmış gözüküyor.

Yine bu anket ; “27 Ekim 2013 tarihinde yapılacak olan  Erken Yerel Seçim öncesinde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver i zorlu günlerin beklediğini gösteriyor.”

FİB Haber Merkezi olarak Nevşehir Belediye Anketimiz ilk bölümüyle bu şekilde sonuçlandı. 

Nevşehir 2013 Yerel Seçim anketleri Devam Ediyor...

Şimdi Yenilenen anketlerimizde FİB Haber.Com Nevşehir Siyasi Gündemini tutmaya devam ediyor.Ve Nevşehir de En Başarılı Belediye Başkanını seçiyor…!

Nevşehir Merkez bağlı İlçe ve Belde Belediye Başkanlarının En Başarılı olanlarını sizler için anketimizle huzurlarınıza getiriyoruz.Nevşehir de en Başarılı Belediye Başkanını sizlerin vereceği oylar belirleyecek. Anketimize mutlaka katılın….