NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinde Milletvekili aday adayı şu an 7. Ancak birkaç gün içerisinde bu sayının 10’u bulması muhtemel. CHP Nevşehir Milletvekili aday adayı Hakim Demirci, aday adaylarının aday gösterilmemeleri durumunda bir kenara çekilmektense partiden aday gösterilen isimlere mutlaka destek olması gerektiğine dikkat çekti.

Geçtiğimiz gün bir toplantı esnasında karşılaştığı CHP eski İl Başkanı ve Milletvekili aday adayı Mehmet Değirmenci ile karşılaşan ve aday adaylığından dolayı kendisini kutlayıp başarılar dileyen CHP Nevşehir Milletvekili aday adayı Hakim Demirci, 2011 yılında yapılan genel seçimlerde Nevşehir’de 28 bin dolayında oy alan Cumhuriyet Halk Partisinin tüm partililerin iyi bir çalışma sergilemesi durumunda Nevşehir’den Milletvekili çıkarabileceğinin altını çizdi.

30 Yıla yakın bir süredir Nevşehir’den Milletvekili çıkaramayan Partinin böyle bir başarısının tüm Cumhuriyet Halk Partililerin ortak eseri olabileceğine değinen CHP Nevşehir Milletvekili aday adayı Hakim Demirci, kim aday gösterilirse gösterilsin tüm Cumhuriyet Halk Partililerinin hiçbir ayrım gözetmeksizin birlik ve beraberlik içerisinde seçimde çalışması gerektiğine işaret etti.